BACCARAT

Hier kunt u gratis baccarat spelen. U kunt dit spel net zolang gratis spelen als u wilt. U krijgt 5000 euro speelgeld. Wanneer deze op is krijgt u automatisch weer nieuw speeltegoed. Op deze baccarat tafel kunt u inzetten plaatsen vanaf 10 euro. De maximale inzet bedraag 1000 euro per inzet.

Baccarat spelregels

Baccarat wordt gespeeld door 2 spelers. Het huis en de speler krijgen beiden 2 spelkaarten toegedeeld. Het doel van het spel baccarat is om 9 punten te behalen of zo dicht mogelijk daar bij te komen. De spelers zetten voordat de kaarten worden uitgedeeld in op de partij waarvan hun denken die zal winnen.

Delen
Wanneer het spel begint krijgen het huis en de speler allebei 2 kaarten toegedeeld. Nu wordt er gekeken naar de waardes van de handen. Op het moment dat de speler of de croupier 8 of 9 punten heeft stopt het spel direct. De persoon die de 8 of 9 punten heeft wint het spel dan. Wanneer dit gebeurt wordt dit een natural genoemd. Op het moment dat de speler en het huis de zelfde hand hebben is het gelijkspel en worden de inzetten teruggegeven. Heeft u ingezet op gelijkspel dan krijgt u uw inzet 8 tegen 1 uitbetaald.

Regels 3e kaart
Wanneer beide spelers geen natural hebben wordt er een 3e kaart uitgedeeld. De speler is altijd als eerste aan de beurt. Heeft de speler 6 of 7 punten dan wordt er automatisch gepast. Wanneer de speler 0, 1, 2, 3, 4 of 5 punten heeft wordt er nog een kaart aan de speler uitgedeeld. Hierna krijgt het huis nog een kaart uitgedeeld. Het huis moet zich aan zeer strenge regels houden aan de hand van de kaarten van de speler. Het kan ook voorkomen dat het huis nog een extra kaart moet trekken terwijl de hand al hoger is dan die van de speler.

Inzetten
Je kan 3 verschillende inzetten plaatsten bij baccarat. Je kan inzetten op winst voor speler, winst voor huis of gelijkspel. Bij winst voor huis of speler krijg je de inzet 2 tegen 1 uitbetaald. Zet je in op gelijkspel dan wordt je inzet 8 tegen 1 uitbetaald.

Circus.nl
Circus.nl
€250 + 100 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€100 + 0 Spins