ROULETTE

Op deze pagina kunt u gratis roulette spelen. U krijgt 5000 euro speeltegoed waar u roulette mee kunt spelen. De minimale inzet bedraag 1 euro per draai en de maximale inzet bedraagt 500 euro per draai. U kunt hier rustig roulette spelen om zo het spel beter te leren kennen. Ook kunt u verschillende roulette strategieën uitproberen voordat u dat doet voor echt geld. Wilt u roulette voor geld spelen bezoek dan 1 van de online casino`s die we op deze website promoten.

Roulette spelregels

Roulette is een eenvoudig spel om te spelen. Het doel is om te voorspelen waar de roulette kogel gaat vallen. Een roulette wiel heet 37 verschillende vakjes. Deze zijn genummerd van 0 tot en met 36. Voordat het spel begint dient u inzetten te plaatsten op de roulette tafel. U kunt kiezen uit verschillende inzetmogelijkheden. In totaal kunt u kiezen uit 11 verschillende inzetmogelijkheden. Een aantal inzet mogelijkheden zijn inzetten op rood of zwart, even of oneven, getallen 1 tot en met 12, 13 tot en met 24, 25 tot en met 36 of op 1 of meerdere getallen. Uiteraard is de kans groter dat je wint wanneer u op rood of zwart inzet dan wanneer u inzet op 1 enkel getal. Hierdoor verschillen de uitbetalingen ook. Wanneer u inzet op rood en u wint dan krijgt u uw inzet verdubbeld. Zet u in op 1 of meerdere getallen en het getal waarop u heeft ingezet valt dan krijgt u de inzet 35 maal uitbetaald.

Inzetstrategie

Er zijn een aantal verschillende inzet strategieën geschreven voor het spel roulette. Dit zijn strategieën die u moeten helpen met het behalen van winsten op de roulette tafel. De bekendste roulette strategieën zijn het Labouchere systeem, Martingale systeem en het Fibonacci systeem. Al deze roulette strategieën kunt u vinden op het internet. Deze strategieën helpen u met uw kansen vergroten op winst maar garanderen dat zeker niet. Roulette is en blijft een kansspel waarbij geluk een hoofdrol speelt.

BetCity
BetCity
€100 + 0 Spins
Circus.nl
Circus.nl
€250 + 100 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€100 + 0 Spins